Publicistikë

Publicistikë

“Dua edhe unë të fle me Xheniferin” – tha Muçi

Pjesmarrësit janë ulur këmbëkryq dhe drejtuesi i emisionit ka vënë katër pyetje në “dërrasën e…

Politikë

Presidenti, opozita, studentët dhe Rama.Ku po vemë?

Pas studentëve, opozitës, Ramës,  në lojë ka hyrë dhe Presidenti. Me kthimin e ligjit për…

Publicistikë

Tek numrat shkohet me koncepte, e kundërta është gomarllëk

Tek numrat shkohet me koncepte, e kundërta është gomarllëk

Publicistikë

A i dëgjon se çfarë thonë këta o Gavroshi im i vogël?

Pse nuk jam me studentët? Amani ore na shpëtoni nga këta, thoshte një nga analistët…

Publicistikë

Ku gabojnë Rama dhe Basha në historinë e ‘Astirit’

Ku gabojnë Rama dhe Basha në historinë e ‘Astirit’

Publicistikë

Refuzimi i Presidentit Meta dhe a është lëvizje shahu ajo e Kryeministrit Edi Rama?!

Refuzimi i Presidentit Meta dhe a është lëvizje shahu ajo e Kryeministrit Edi Rama?!

Publicistikë

Kështu do të humbim Kosovën, Shqipërinë e pastaj kokën…

Ekziston një rregull i thjeshtë i dialektikës që thotë: ”Ligjet e natyrës, ato të mendimit…

Publicistikë

Kush janë agjentët e vërtetë që hedhin në erë Shqipërinë?

Në llumin mediatik të këtyre ditëve të fundit u prodhua edhe një varjant tjetër “alla…

Publicistikë

Kur patriarkët e letrave i përgjigjeshin kërkesës për ndihmë në 1990-ën…

Nuk ishte e vështirë për mua që të kuptoja pas tre-katër ditësh qëndrimi në PD-në…

Publicistikë

Rraca e vjetër

Senatori i përjetshëm po fliste me qetësinë e vet. I pikturoi shpejt nobelistët që njihte….