Politikë

Politikë

Letra e Edi Ramës

I dashur Shpëtim, Boll më bëhet qejfi që po riçel një gazetë. Ti e di…

Politikë

A e ndihmon dot Rama, si më 18 maj, Bashën?

Në horizontin që duket i mbushur me krizë dhe opozita mallkon Ramën dhe kërkon ikjen…

Politikë

Presidenti, opozita, studentët dhe Rama.Ku po vemë?

Pas studentëve, opozitës, Ramës,  në lojë ka hyrë dhe Presidenti. Me kthimin e ligjit për…

Politikë

Nga takimi me Mihail Gorbaçovin

A ke dëshirë të ftosh në Tiranë Anatoli Karpovin? Apo vetë Mihail Gorbaçovin? Jemi ulur…

Politikë

IN MEMORIAM/ Skënder Çarçani 1920/2006

Ky shkrim eshte marre nga gazeta Panorama e Vitit 2006 dhe sherben per te plotesuar…

Politikë

Kush i fut në sherr zotërit e Ballkanit?

Ilirët, epirotët dhe maqedonasit-thotë Straboni diku- janë kushërinj  të parë. Grekët i quanin barbarë, prandaj…

Politikë

Shqipëria duhet të vërë rripin e pantallonave!

Dihet se dy nga paraardhësit tanë të mëdhenj, Konstandini i madh i Ilirisë dhe Mehmet…