Blog

Tetor 10, 2018 9:25 pm
Shahu

Një kujtim me “Viktorin e tmerrshëm”.

(In memoriam për Viktor Korçnoin) Viktor Korçnoi, luan nesër në turneun final dhe ke mundësi…

Tetor 10, 2018 9:15 pm
Publicistikë

Ditën kam punë me Duçen, natën me Maqedoninë

Të gjithëve atyre që nuk e kanë qejf apo që më shajnë për mënyrën e…

Tetor 9, 2018 4:10 pm
Politikë

Shqipëria duhet të vërë rripin e pantallonave!

Dihet se dy nga paraardhësit tanë të mëdhenj, Konstandini i madh i Ilirisë dhe Mehmet…