Blog

Tetor 24, 2018 8:01 pm
Publicistikë

Kush janë agjentët e vërtetë që hedhin në erë Shqipërinë?

Në llumin mediatik të këtyre ditëve të fundit u prodhua edhe një varjant tjetër “alla…

Tetor 10, 2018 10:17 pm
Politikë

Nga takimi me Mihail Gorbaçovin

A ke dëshirë të ftosh në Tiranë Anatoli Karpovin? Apo vetë Mihail Gorbaçovin? Jemi ulur…

Tetor 10, 2018 10:10 pm
Politikë

IN MEMORIAM/ Skënder Çarçani 1920/2006

Ky shkrim eshte marre nga gazeta Panorama e Vitit 2006 dhe sherben per te plotesuar…

Tetor 10, 2018 10:03 pm
Politikë

Kush i fut në sherr zotërit e Ballkanit?

Ilirët, epirotët dhe maqedonasit-thotë Straboni diku- janë kushërinj  të parë. Grekët i quanin barbarë, prandaj…

Tetor 10, 2018 9:54 pm
Publicistikë

Kur patriarkët e letrave i përgjigjeshin kërkesës për ndihmë në 1990-ën…

Nuk ishte e vështirë për mua që të kuptoja pas tre-katër ditësh qëndrimi në PD-në…

Tetor 10, 2018 9:35 pm
Publicistikë

Rraca e vjetër

Senatori i përjetshëm po fliste me qetësinë e vet. I pikturoi shpejt nobelistët që njihte….

Tetor 10, 2018 9:25 pm
Shahu

Një kujtim me “Viktorin e tmerrshëm”.

(In memoriam për Viktor Korçnoin) Viktor Korçnoi, luan nesër në turneun final dhe ke mundësi…

Tetor 10, 2018 9:15 pm
Publicistikë

Ditën kam punë me Duçen, natën me Maqedoninë

Të gjithëve atyre që nuk e kanë qejf apo që më shajnë për mënyrën e…