Blog

Shtator 3, 2019 5:51 pm
Fizikë

Shkencëtari rus Igor Bulyzhenkov: Po, unë besoj në punimin fizik të Nazarkos/ VIDEO

Kjo është një intervistë e zhvilluar me fizikantin e njohur Prof. Dr. Igor Bulyzhenkov. Ai…

Gusht 30, 2019 9:32 pm
Politikë

Letra e Edi Ramës

I dashur Shpëtim, Boll më bëhet qejfi që po riçel një gazetë. Ti e di…

Mars 21, 2019 9:47 pm
Politikë

A e ndihmon dot Rama, si më 18 maj, Bashën?

Në horizontin që duket i mbushur me krizë dhe opozita mallkon Ramën dhe kërkon ikjen…

Janar 22, 2019 8:28 pm
Publicistikë

“Dua edhe unë të fle me Xheniferin” – tha Muçi

Pjesmarrësit janë ulur këmbëkryq dhe drejtuesi i emisionit ka vënë katër pyetje në “dërrasën e…

Dhjetor 13, 2018 10:08 pm
Politikë

Presidenti, opozita, studentët dhe Rama.Ku po vemë?

Pas studentëve, opozitës, Ramës,  në lojë ka hyrë dhe Presidenti. Me kthimin e ligjit për…

Dhjetor 11, 2018 6:34 pm
Publicistikë

Tek numrat shkohet me koncepte, e kundërta është gomarllëk

Tek numrat shkohet me koncepte, e kundërta është gomarllëk

Dhjetor 8, 2018 11:52 am
Publicistikë

A i dëgjon se çfarë thonë këta o Gavroshi im i vogël?

Pse nuk jam me studentët? Amani ore na shpëtoni nga këta, thoshte një nga analistët…

Nëntor 26, 2018 2:23 pm
Publicistikë

Ku gabojnë Rama dhe Basha në historinë e ‘Astirit’

Ku gabojnë Rama dhe Basha në historinë e ‘Astirit’

Nëntor 7, 2018 8:55 pm
Publicistikë

Refuzimi i Presidentit Meta dhe a është lëvizje shahu ajo e Kryeministrit Edi Rama?!

Refuzimi i Presidentit Meta dhe a është lëvizje shahu ajo e Kryeministrit Edi Rama?!